Tunggu sekejap !

Tunggu sekejap !

Sekejap, sebelum anda akses ke Geng Shopievo basic.. tengok dulu apa yang kami nak offer anda...

Sekejap, sebelum anda akses ke Geng Shopievo basic.. tengok dulu apa yang kami nak offer anda...

... sekiranya anda dapat lagi extra 5 Video Tutorial termasuk Rakaman Video Live bersama tuan Aqif Azizan + Video + Software Spy Produk Hot dengan hanya 1 harga yang tak logik ?

... sekiranya anda dapat lagi extra 5 Video Tutorial termasuk Rakaman Video Live bersama tuan Aqif Azizan + Video + Software Spy Produk Hot dengan hanya 1 harga yang tak logik ?

... tapi ia akan jadi terlebih ohsem jika anda dapatkan Pakej Plus Geng Shopievo !

... tapi ia akan jadi terlebih ohsem jika anda dapatkan Pakej Plus Geng Shopievo !

 Privacy Policy

 Privacy Policy

Terms of Service

Terms of Service

Copyright © SHOPIEVO 2019.

Copyright © SHOPIEVO 2019.

Kami ada tawaran tak masuk akal untuk anda.

Kami ada tawaran tak masuk akal untuk anda.

 ... sekarang ni anda dah dapat 12 Video Tutorial + FB Support Group + 50% Off Diskaun Tahunan EasyStore secara PERCUMA untuk anda mula bangunkan store eCommerce anda sendiri kan ?

 ... sekarang ni anda dah dapat 12 Video Tutorial + FB Support Group + 50% Off Diskaun Tahunan EasyStore secara PERCUMA untuk anda mula bangunkan store eCommerce anda sendiri kan ?

Tak dinafikan dengan 12 Video yang anda dapat sekarang ni memang dah boleh bangunkan store eCommerce anda sendiri, tambah lagi dengan adanya support group yang kami sediakan dan 50% diskaun tahunan EasyStore...itu sudah ohsem.. !

Tak dinafikan dengan 12 Video yang anda dapat sekarang ni memang dah boleh bangunkan store eCommerce anda sendiri, tambah lagi dengan adanya support group yang kami sediakan dan 50% diskaun tahunan EasyStore...itu sudah ohsem.. !

... Wow ! anda nampak nilai yang kami cuba berikan pada anda ?

... Wow ! anda nampak nilai yang kami cuba berikan pada anda ?

Okay, jom tengok apa yang bakal anda dapat sekiranya anda upgrade ke Pakej Plus:

Okay, jom tengok apa yang bakal anda dapat sekiranya anda upgrade ke Pakej Plus:

PAKEJ PLUS:

PAKEJ PLUS:

Selain semua perkara yang anda dapat melalui Pakej Basic sebelum ini, di bawah ni adalah item tambahan sekiranya anda upgrade ke Pakej Plus:

Selain semua perkara yang anda dapat melalui Pakej Basic sebelum ini, di bawah ni adalah item tambahan sekiranya anda upgrade ke Pakej Plus:

Aqif Azizan ( Pakar Copywriting )

Aqif Azizan ( Pakar Copywriting )

1) Video Facebook Pixel for eCommerce - iaitu nadi bagi sesebuah store eCommerce untuk tingkatkan jualan ( 44 minit 16 saat )

1) Video Facebook Pixel for eCommerce - iaitu nadi bagi sesebuah store eCommerce untuk tingkatkan jualan ( 44 minit 16 saat )

2) Video Cara Setup Facebook Pixel & Facebook Katalog di store eCommerce anda ( 14 minit 55 saat )

2) Video Cara Setup Facebook Pixel & Facebook Katalog di store eCommerce anda ( 14 minit 55 saat )

3) Video Cara Semak Facebook Pixel & Proses Test Order - bagi mengelakkan FB Pixel tidak berfungsi dengan baik ( 28 minit 04 saat )

3) Video Cara Semak Facebook Pixel & Proses Test Order - bagi mengelakkan FB Pixel tidak berfungsi dengan baik ( 28 minit 04 saat )

tapi... Cuba bayangkan apa akan jadi...

tapi... Cuba bayangkan apa akan jadi...

4) Rakaman Video Private FB Live bersama tuan Aqif Azizan mengenai topik Bagaimana maksimumkan conversion supaya anda dapat jual minimum 1,000 unit produk menerusi bisnes eCommerce? " ( 1 jam 05 minit 50 saat ) - yang ni sahaja dah pun bernilai RM197 !

4) Rakaman Video Private FB Live bersama tuan Aqif Azizan mengenai topik Bagaimana maksimumkan conversion supaya anda dapat jual minimum 1,000 unit produk menerusi bisnes eCommerce? " ( 1 jam 05 minit 50 saat ) - yang ni sahaja dah pun bernilai RM197 !

5) BONUS - Video Strategi Spy Produk Hot + Software Spy Produk Hot ! - dengan software ni anda dapat jimatkan masa nak cari produk yang senang terjual ( 28 minit 04 saat ) - yang ni bernilai RM97 !

5) BONUS - Video Strategi Spy Produk Hot + Software Spy Produk Hot ! - dengan software ni anda dapat jimatkan masa nak cari produk yang senang terjual ( 28 minit 04 saat ) - yang ni bernilai RM97 !

... kami sangat obses nak tengok anda betul-betul berjaya dalam membangunkan store eCommerce bisnes anda.

... kami sangat obses nak tengok anda betul-betul berjaya dalam membangunkan store eCommerce bisnes anda.

Jadi, berapa harga untuk upgrade ke Pakej PLUS ?

Jadi, berapa harga untuk upgrade ke Pakej PLUS ?

... kalau anda tengok balik apa yang kami berikan sepanjang tawaran produk Geng Shopievo ini, agak-agak anda, berapa nilai & harga patut kami caj untuk upgrade ke Pakej PLUS ?

... kalau anda tengok balik apa yang kami berikan sepanjang tawaran produk Geng Shopievo ini, agak-agak anda, berapa nilai & harga patut kami caj untuk upgrade ke Pakej PLUS ?

RM150 ?

RM150 ?

RM100 ?

RM100 ?

RM50 ?

RM50 ?

RM30 ?

RM30 ?

Semua bukan...! Hehe... Macam kami dah bagitau tadi ia adalah harga tak logik sebab anda hanya perlu tambah...

Semua bukan...! Hehe... Macam kami dah bagitau tadi ia adalah harga tak logik sebab anda hanya perlu tambah...

RM9.90 sahaja !!!

RM9.90 sahaja !!!

Pilih Pakej Yang Anda Mahukan

Pilih Pakej Yang Anda Mahukan

Buat keputusan dengan bijak...

Buat keputusan dengan bijak...

FREE

FREE

BASIC

BASIC

12 Video Tutorial Bangunkan eCommerce

12 Video Tutorial Bangunkan eCommerce

Geng Shopievo FB Support Group

Geng Shopievo FB Support Group

50% Off Diskaun Tahunan EasyStore

50% Off Diskaun Tahunan EasyStore

Dapat "Jantung kami"

Dapat "Jantung kami"

RM21.90

RM21.90

PLUS

PLUS

15 Video Tutorial Bangunkan eCommerce

15 Video Tutorial Bangunkan eCommerce

Geng Shopievo FB Support Group

Geng Shopievo FB Support Group

50% Off Diskaun Tahunan EasyStore

50% Off Diskaun Tahunan EasyStore

1 Video Rakaman Private FB Live Aqif Azizan

1 Video Rakaman Private FB Live Aqif Azizan

1 Video Strategi Spy Produk Hot

1 Video Strategi Spy Produk Hot

Software Spy Produk Hot

Software Spy Produk Hot

... tapi untuk waktu yang terhad sahaja sebab kami akan naikkan lagi sekali harga ni dari semasa ke semasa sehingga sama dengan nilai yang diberikan...

... tapi untuk waktu yang terhad sahaja sebab kami akan naikkan lagi sekali harga ni dari semasa ke semasa sehingga sama dengan nilai yang diberikan...

Maaf! kalau bab naikkan harga ni memang kami tak pandai menipu.. :)

Maaf! kalau bab naikkan harga ni memang kami tak pandai menipu.. :)

Sekiranya anda lepaskan peluang ini hari ni, anda jangan kecewa kalau harga dah dinaikkan lagi sekali bila anda kembali semula ke page ini...

Sekiranya anda lepaskan peluang ini hari ni, anda jangan kecewa kalau harga dah dinaikkan lagi sekali bila anda kembali semula ke page ini...

Dapat "Jantung kami"

Dapat "Jantung kami"

Maaf! Harga dah naik tapi masih lagi rendah. Jadi kali ni anda hanya perlu tambah...

Maaf! Harga dah naik tapi masih lagi rendah. Jadi kali ni anda hanya perlu tambah...

RM21.90 sahaja !!!

RM21.90 sahaja !!!

Anda boleh terus akses nanti walaupun buat pembelian jam 3 pagi :)

Anda boleh terus akses nanti walaupun buat pembelian jam 3 pagi :)

Anda boleh terus akses nanti walaupun buat pembelian jam 3 pagi :)

Anda boleh terus akses nanti walaupun buat pembelian jam 3 pagi :)

Powered by ConvertriPowered by Convertri