Software Ini Berjaya Bantu Usahawan Online Hasilkan Video Iklan Produk Yang Dapatkan Tingkatkan Jualan Dalam Beberapa Klik Sahaja...

Software Ini Berjaya Bantu Usahawan Online Hasilkan Video Iklan Produk Yang Dapatkan Tingkatkan Jualan Dalam Beberapa Klik Sahaja...

" Tapi saya tak pandai nak buat video... Nak upah orang buatkan pun mahal dorang caj... "

" Tapi saya tak pandai nak buat video... Nak upah orang buatkan pun mahal dorang caj... "

Bagaimana ia berfungsi...

Bagaimana ia berfungsi...

Pilih template cun sesuai dengan niche produk anda.

Pilih template cun sesuai dengan niche produk anda.

Masukkan copywriting serta gambar produk anda dalam template.

Masukkan copywriting serta gambar produk anda dalam template.

Akhir sekali, render & upload kan video yang anda buat di Vidsy (siap dengan lagu background) di Facebook, Instagram & Youtube.

Akhir sekali, render & upload kan video yang anda buat di Vidsy (siap dengan lagu background) di Facebook, Instagram & Youtube.

Support Link: Help Support

Support Link: Help Support

KELEBIHAN VIDSY

KELEBIHAN VIDSY

Teknologi yang mantap - gabungan teknologi moden dan video iklan di media sosial dengan cara yang sangat mudah dan pantas untuk anda hasilkan.

Anda sebagai usahawan online ( walaupun jual produk tanpa menggunakan website ), boleh hasilkan sepenuhnya video iklan untuk apa-apa produk atau servis anda tak sampai 10 minit. 

Anda hanya perlu pilih template, kemudian upload gambar produk dan edit ayat-ayat, akhir sekali pilih lagu background yang disediakan mengikut niche bisnes, anda bakal memiliki video iklan produk anda yang sangat menarik.

Sekarang, sesiapa pun - walaupun tak reti atau tak pernah buat video sebelum ini, boleh tingkatkan jualan dengan menggunakan video yang anda buat melalui software Vidsy di samping dapat kurangkan kos iklan Facebook ads anda.

Teknologi yang mantap - gabungan teknologi moden dan video iklan di media sosial dengan cara yang sangat mudah dan pantas untuk anda hasilkan.

Anda sebagai usahawan online ( walaupun jual produk tanpa menggunakan website ), boleh hasilkan sepenuhnya video iklan untuk apa-apa produk atau servis anda tak sampai 10 minit. 

Anda hanya perlu pilih template, kemudian upload gambar produk dan edit ayat-ayat, akhir sekali pilih lagu background yang disediakan mengikut niche bisnes, anda bakal memiliki video iklan produk anda yang sangat menarik.

Sekarang, sesiapa pun - walaupun tak reti atau tak pernah buat video sebelum ini, boleh tingkatkan jualan dengan menggunakan video yang anda buat melalui software Vidsy di samping dapat kurangkan kos iklan Facebook ads anda.

Video yang boleh hasilkan jualan

Berpuluh template yang terbukti boleh hasilkan jualan, sudah siap sedia untuk anda pilih bersesuaian dengan niche bisnes anda yang boleh hasilkan video yang cun dalam beberapa minit sahaja, dan terbukti dapat tingkatkan jualan bila anda uploadkan untuk di iklankan di media sosial.

Video yang boleh hasilkan jualan

Berpuluh template yang terbukti boleh hasilkan jualan, sudah siap sedia untuk anda pilih bersesuaian dengan niche bisnes anda yang boleh hasilkan video yang cun dalam beberapa minit sahaja, dan terbukti dapat tingkatkan jualan bila anda uploadkan untuk di iklankan di media sosial.

 Mudah & Jimat Masa

 Mudah & Jimat Masa

Anda boleh hasilkan video promosi produk anda dengan Mudah dan Cepat, dengan menggunakan teknologi dalam software Vidsy ini sebab anda boleh buat video dengan menggunakan pilihan dari 80 template pelbagai niche yang kami sudah sediakan untuk anda sesuaikan dengan niche produk anda tanpa perlu upah orang lain.

Anda boleh hasilkan video promosi produk anda dengan Mudah dan Cepat, dengan menggunakan teknologi dalam software Vidsy ini sebab anda boleh buat video dengan menggunakan pilihan dari 80 template pelbagai niche yang kami sudah sediakan untuk anda sesuaikan dengan niche produk anda tanpa perlu upah orang lain.

Selangkah ke depan

Selangkah ke depan

Dengan adanya tool ini sebagai alat penting pemasaran bisnes, anda sudah pun selangkah ke hadapan berbanding pesaing anda. Mereka tak tau yang anda ada software Vidsy. Pasti mereka menyangka anda upah videographer untuk buatkan video cun produk anda.

Dengan adanya tool ini sebagai alat penting pemasaran bisnes, anda sudah pun selangkah ke hadapan berbanding pesaing anda. Mereka tak tau yang anda ada software Vidsy. Pasti mereka menyangka anda upah videographer untuk buatkan video cun produk anda.

Jimat wang dan meningkatkan rate conversions

Jimat wang dan meningkatkan rate conversions

Anda akan JIMAT wang tanpa perlu upah orang buat kan video produk dan dapat TINGKATKAN conversions dengan menghasilkan video tanpa had, top converting video ads PERFECT untuk FB & Instagram.

Anda akan JIMAT wang tanpa perlu upah orang buat kan video produk dan dapat TINGKATKAN conversions dengan menghasilkan video tanpa had, top converting video ads PERFECT untuk FB & Instagram.

Banyak peluang untuk digunakan

Banyak peluang untuk digunakan

Anda juga boleh tawarkan servis hasilkan video iklan produk kepada usahawan-usahawan lain dan anda boleh tetapkan sendiri berapa nilai video tersebut kepada pelanggan anda nanti. Peluang sebegini jangan dilepaskan. Walaupun anda tidak ada kepakaran buat video, tetapi dengan adanya Vidsy, pelanggan anda akan terpegun dengan hasil video yang anda buat :)

Anda juga boleh tawarkan servis hasilkan video iklan produk kepada usahawan-usahawan lain dan anda boleh tetapkan sendiri berapa nilai video tersebut kepada pelanggan anda nanti. Peluang sebegini jangan dilepaskan. Walaupun anda tidak ada kepakaran buat video, tetapi dengan adanya Vidsy, pelanggan anda akan terpegun dengan hasil video yang anda buat :)

Harga Software VIDSY ?

Harga Software VIDSY ?

Anda rasa berapa harga yang patut kami tawarkan untuk software video yang POWER ini? 

Sekiranya kami buka jualan dengan harga RM597 anda rasa berbaloi untuk dapatkan software POWER ni? 

Majoriti semua iklan yang di media sosial menggunakan video untuk tingkatkan jualan, conversion, trafik dan dapat mengurangkan kos pengiklanan mereka.

Anda rasa berapa harga yang patut kami tawarkan untuk software video yang POWER ini? 

Sekiranya kami buka jualan dengan harga RM597 anda rasa berbaloi untuk dapatkan software POWER ni? 

Majoriti semua iklan yang di media sosial menggunakan video untuk tingkatkan jualan, conversion, trafik dan dapat mengurangkan kos pengiklanan mereka.

Mungkin hari ni adalah hari bertuah anda. Kami nak tawarkan anda dengan harga diskaun special hanya di laman page ini sahaja... Harga promosi VIDSY (RM597) RM149 sahaja jika anda dapatkan sekarang.. sebab offer ini hanya valid untuk masa yang singkat sahaja sebelum kami kenakan caj bulanan atau tahunan !

Mungkin hari ni adalah hari bertuah anda. Kami nak tawarkan anda dengan harga diskaun special hanya di laman page ini sahaja... Harga promosi VIDSY (RM597) RM149 sahaja jika anda dapatkan sekarang.. sebab offer ini hanya valid untuk masa yang singkat sahaja sebelum kami kenakan caj bulanan atau tahunan !

Anda Ada 2 Pilihan !

Anda Ada 2 Pilihan !

Vidsy mempunyai 2 versi. Anda boleh pilih mana satu yang anda berkenan. Jangan risau, ia tak banyak sangat beza. Kedua-duanya power !

Vidsy mempunyai 2 versi. Anda boleh pilih mana satu yang anda berkenan. Jangan risau, ia tak banyak sangat beza. Kedua-duanya power !

Anda juga boleh buat video yang 'cun' dengan software ini walaupun tiada kepakaran hasilkan video.

Anda juga boleh buat video yang 'cun' dengan software ini walaupun tiada kepakaran hasilkan video.

© Copyright 2018. All Rights Reserved - Powered by: SHOPIEVO SDN BHD

© Copyright 2018. All Rights Reserved - Powered by: SHOPIEVO SDN BHD

Opps..! sekejap.. Jangan risau sebab software Vidsy akan bantu anda hasilkan video dengan mudah!

Opps..! sekejap.. Jangan risau sebab software Vidsy akan bantu anda hasilkan video dengan mudah!

VIDSY PRO

VIDSY PRO

RM149.00

RM149.00

VIDSY

VIDSY

1 Akaun Vidsy

1 Akaun Vidsy

Sesuai untuk bisnes servis, produk fizikal & digital

Sesuai untuk bisnes servis, produk fizikal & digital

RM149.00

RM149.00

80 Template Pelbagai Niche

80 Template Pelbagai Niche

1 Akaun Vidsy PRO

1 Akaun Vidsy PRO

Sesuai untuk bisnes produk fizikal (eCommerce)

Sesuai untuk bisnes produk fizikal (eCommerce)

Ada fungsi masukkan link produk & akan generate gambar produk tersebut automatik ke dalam video.

Ada fungsi masukkan link produk & akan generate gambar produk tersebut automatik ke dalam video.

42 Template Pelbagai Niche

42 Template Pelbagai Niche

Tahukah anda, VIDEO adalah cara yang paling mudah & cepat yang patut digunakan oleh usahawan online seperti anda untuk "Tingkatkan Sales" melalui kuasa iklan pemasaran video ?

Tahukah anda, VIDEO adalah cara yang paling mudah & cepat yang patut digunakan oleh usahawan online seperti anda untuk "Tingkatkan Sales" melalui kuasa iklan pemasaran video ?

Powered by ConvertriPowered by Convertri